híreink

 

Tisztelt Üllői Lakosság!


Örömmel értesítem Önöket, hogy a településközpont fejlesztésére beadott pályázatunk támogatást nyert. Az alábbi örömteli sorokat kapta önkormányzatunk a közreműködő szervezettől:

“Örömmel értesítem, hogy a Közép-magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Üllő városközpont fejlesztése és funkcióbővítő rehabilitációja” című, KMOP-5.2.1/B-09-2f-2010-0010 jelű pályázatát a Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatósága vezetője 689 529 275 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte 76,982533 %-os támogatási intenzitással”

A fejlesztés magában foglalja egy új városháza, benne étterem és többfunkciós házasságkötő terem (Civil Központ), valamint a Malom utca és Dózsa György utca sarkán egy gazdasági szolgáltató ház megépítését. Kialakításra kerül egy igényesen kivitelezendő sétáló utca, benne a település történetét bemutató „idővonallal” valamint jelentős fejlesztési forrás kerül elkülönítésre a zöldfelület, a szabadtéri színpad és a hozzátartozó technika kialakítására.

Az építési munkálatok indítását az őszi hónapokra tervezzük, amelynek előfeltétele eredményes közbeszerzési eljárás lefolytatása.
A beruházással kapcsolatosan, annak közérdeklődésre számot tartó részleteiről hamarosan lakossági fórumon tájékoztatni fogjuk Önöket.

Tisztelettel:

Kissné Szabó Katalin
polgármester

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Üllő Város Önkormányzata lakossági fórumot tart 2011. június 28-án, 18:00 órakor a Közösségi Házban. A lakossági fórum témája a Városközpont rehabilitáció pályázat keretében megvalósuló tevékenységek, tervek ismertetése. A lakossági fórumról szóló felhívás megtekintéséhez kattintson ide!

 

Városközpont fejlesztése