Híreink

A Sport Liget lakópark Víziközmű Társulásának hírei 2012. január

Ígéretünknek megfelelően, 2011 decemberében minden érintettnek postáztuk az egyenleg értesítőjét.
Akinek az értesítője alapján kérdése merül fel, annak várjuk a megkeresését e-mail-ben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, illetve 2012. január 16. hétfőtől a Társulás ügyfélszolgálatán a 2225 Üllő, Szövetkezet u. 10. szám alatti címen minden hétfőn 15.00 és 18.00 óra között.

Ha esetleg valaki technikai okok miatt nem kapta kézhez az értesítőjét, az megkérjük, hogy ezt jelezze felénk.

Aki még az emelés előtt szeretné rendezni a tartozását, akkor ezt 2012. január 31-ig teheti meg a mostani feltételekkel.

Elkezdődtek a tárgyalások az Önkormányzattal és a Grep Zrt.-vel, a lakópark közvilágításának kiépítésére vonatkozóan. Ennek eredményeképpen még Karácsony előtt  felállításra került kísérleti jelleggel, 1 db lámpa oszlop a Dóra Sándor körút – Zakariás József u. sarkán. Ez egy 100%-ban zöld energiát használó, napkollektoros, ledes világító oszlop, amiből a teljes lakópark területén kiépíthető rendszerre nyújtott be ajánlatot a Grep Zrt.

Jó hír ezzel kapcsolatban, hogy az Önkormányzat nyitott a megállapodás megkötésére - aminek eredményeképpen akár még idén, 2012-ben kiépülhet a lakópark teljes közvilágítása -, amennyiben az eddig nem fizető, vagy elmaradásban lévő lakók részéről egyértelmű előrelépés lesz tapasztalható a befizetések terén.


Szabó Zsolt
Üllői Víziközmű Társulás
ügyv.ig.